Informasjon om Leieting.no

Hvordan virker det

Hvordan bruke Leieting.no

Leieting.no er en markedplass som gjør det mulig for bedrifter og privatpersoner å leie ting av andre eller tjene penger på utleie av egne ting.

Utleie

Det er enkelt og trygt å leie ut tingene sine på Leieting.no. Vi sørger for sikker kortbetaling mellom partene og vil være der for deg hvis du trenger hjelp underveis.

1. Opprett profil

Registrer deg via Facebook-konto eller e-postadresse. Last opp profilbilde og skriv en kort tekst om deg selv. En god profil vekker tillitt hos andre.

2. Lag ny annonse

Velg riktig kategori og underkategori for det du ønsker å leie ut. Fyll inn tekst, bilder, sted og pris.

3. Motta forespørsel og få betalt 

Når noen vil leie en ting av deg legger de inn betalingsdetaljer slik at du enkelt kan godta forespørselen og få betalt så snart transkasjonen har skjedd.

Leie

Det er like trygt og enda enklere å leie ting på Leieting.no.

1. Finn noe å leie

Våre brukere tilbyr en rekke ting og tjenester du kan leie.

2. Velg tidsperiode og legg inn betaling

Når du finner noe å leie kan du velge ønsket periode og gjøre klart for betaling. Beløpet reserveres og trekkes kun fra konto når transaksjonen er fullført. Raskt og enkelt!

Trygghet

Din trygghet er viktig for oss. Derfor godtar vi kun kortbetalinger og oppfordrer alle brukere å gi tilbakemeldinger på sine transaksjoner på siden. Ønsker du å ta kontakt med oss kan du gjøre det ved å trykke her.