Informasjon om Leieting.no

Om Leieting.no

Leie og utleie

Leieting.no er en markedplass som gjør det mulig å leie ting av hverandre. Vi stiller med en søkbar liste over ting, trygg betaling og forsikring fra If.

Tjen penger på tingene dine

Har du brukt mye penger på verktøy til oppussing, kameralinser eller partytelt? Eller kanskje du har garasjen full av ting du ikke bruker så ofte? Gjør det tilgjengelig for utleie og du kan fort se at det blir en investering du faktisk tjener penger på.

Spar penger på å leie

Å leie er ofte et bedre alternativ hvis du trenger godt utstyr i en kort periode, eller ikke har plass til å oppbevare det selv.

Gratis registering

Det koster ingenting å bli medlem på Leieting.no. Kun ved gjennomført leie vil utleier betale en provisjon som dekker forsikring fra If, trygg betaling og våre tjenester.

Trygg betaling

Tjenesten gjør det trygt og enkelt å ta betalt med VISA eller MasterCard. Når du leier ut, blir pengene overført direkte til din bankkonto. Betalingsløsningen er levert og sikret av Stripe.

Tilbakemeldinger

Alle brukere på leieting.no kan gi hverandre tilbakemeldinger etter utleie. Slik vil man fort kunne få et inntrykk av personen som ønsker å leie eller leier ut en ting. Sikkerhet er en prioritet for oss og vi følger nøye opp.

Lykke til!